fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel Denmark Openil võidukad

14.10.2020

Taanis Danisa Denmark Open maailmakarikaetapil said naiste paarismängus Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel avaringis võidu.

Denmark Open on sulgpalli rahvusvahelises kalendris World Tour 750 kategooria võistlus ja sellega esimene tippturniir peale märtsis tekkinud võistluspausi. Kõrgeima kategooriaga on aastas vaid kolm World Tour 1000 turniiri.

Rüütel ja Marran läksid loosi tahtel vastamisi maailma 60. paari Vimala Heriau ja Margot Lamertiga Prantsusmaalt. Mäng algas tasavägiselt ning esimene geim oli punkt-punktis seisuni 7-7. Seejärel õnnestus eestlannadel vahe sisse saada ja edu hoiti geimi lõpuni. Ka teises geimis oli algus võrdne, kuid siis said Marran ja Rüütel hoo sisse. Senise karjääri tugevaimal turniiril tuli kohtumise võit 21-14, 21-15. Teises ringis kuueteistkümne parima seas on Eesti paari vastas kohtumise Amalie Cecilie Kudsk ja Signe Schulz (Taani) ning Emilie Lefel ja Anne Tran (Prantsusmaa) võitja. Eeldatavaks favoriidiks selles paaris on kaheksanda asetusega ja EM-del medaleid võitnud prantslannad.

Kristin Kuuba alustab võistlust alles neljapäeval. Kuna Kuubale loositud vastane, võistlustel parima asetusega, Akane Yamaguchi turniirist loobus, sai Kristin ainsa mängijana naiste üksikmängus otse teise ringi. Tema kaheksandikfinaali vastane on Yvonne Li (BWF 44) Saksamaalt. Li võitis avaringis Clara Azurmendi Hispaaniast 21-13, 21-16. Senised kaks omavahelist mängu on võitnud Li. Viimati kohtus Kuuba sakslannaga eelmisel aastal Euroopa Mängudel.