fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti meistrivõistlused noortele, juunioridele, seenioridele 16.-18.10

14.10.2020

Reedest pühapäevani on Tartus A. Le Coq spodimaja sulgpalli päralt. Kolmel päeval selguvad Eesti meistrid noorte vanuseklassides, juunioride ning seenioride seas.

Kui noorte meistrivõistlused pididki toimuma oktoobris, siis juunioride ja seenioride meistrivõistlused oli algselt plaanis aprilli algul.

Noorte meistrivõistlustel selgitatakse Eesti parimad neljas vanuseklassis – U11, U13, U15 ja U17. Noored alustavad reedel ning laupäeval kell 10.00 algavad medalimängud. Noorte meistrivõistlustel osaleb tänavu 161 mängijat 11 klubist. Vaata tabeleid siit.

Juunioride meistrivõistlustel selguvad selle aasta Eesti parimad noored sulgpallurid. Osa saavad võtta kõik mängijaid, kes ei saa sel aastal vanemaks kui 18. Meistritiitlitele asub heitlema 42 mängijat. Esimesed ringid mängitakse laupäeval. Finaalid ja kolmanda koha mängud on pühapäeval alates kell 10.00. Vaata tabeleid siit.

Seenioride meistrivõistlustel on osalejaid 129. Kõige konkurentsitihedamad vanuseklassid on seekord 35+ ja 40+, kus on suurimad osalejate arvud. Kõige kõrgemad vanuseklassid, kus Eesti meistrid selguvad on, 65+. Seenioride meistrivõistluste kõik mängud peetakse laupäeval, 17. oktoobril. Vaata tabeleid ja ajakava siit.

Oluline info osalejatele ja pealtvaatajatele

Soovime, et võistlused oleksid kõigile osalejatele turvalised.

Palume kõigil võistlustele tulla ainult tervena. Ka väiksemate haigustunnuste korral tuleks jääda koju.

Kõigil võistluse pealtvaatajatel on kohustuslik A. Le Coq spordimajas kanda maski. Kõigil võistlejatel on maski kandmine ajal, kui ei olda väljakul või ei tehta soojendust, tungivalt soovituslik.

Palume saalis olles jälgida hajutatuse nõuet ja hoida omavahel distantsi.