fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Rüütelile ja Laanesele Denmark Openil kaotus

13.10.2020

Täna Odenses alanud Danisa Denmark Open võistlusel olid eestlastest väljakul Helina Rüütel ja Mihkel Laanes segapaarismängus. Denmark Open on World Tour 750 kategooria võistlus ja sellega esimene tippturniir peale märtsis tekkinud võistluspausi.

Turniiri koosseis on tugev, kuid seekord mitmed Aasia mängijad siiski Taani ei sõitnud. Seetõttu pääsesid võistlustabelisse ka mängijaid, kel tavapäraselt see maailma edetabeli kohast tulenevalt selle tasemega turniiridel pole võimalik olnud. Selline võimalus avanes ka segapaarismängus edetabelis 371. kohal olevale Helina Rüütelile ja Mihkel Laanesele.

Nende esimesed vastased olid maailma 67. paar Victoria Williams ja Gregory Mairs Inglismaalt. Lühikeseks jäänud mängus, mis kestis 18 minutit, kulgesid mõlemad geimid sarnase stsenaariumi järgi. Inglased läksid geimi alguses mõne punktiga juhtima ja seejärel kasvatasid vahet suuremaks. Rüütel ja Laanes pidid seekord vastu võtma kaotuse 11-21, 7-21.

Kolmapäeval peab Helina Rüütel koos Kati-Kreet Marraniga (BWF 73) esimese kohtumise naiste paarismängus. Nende vastasteks on edetabeli 60. paar Vimala Heriau ja Margot Lambert Prantsusmaalt.

Kristin Kuuba alustab võistlust alles neljapäeval. Kuna Kuubale loositud vastane, võistlustel parima asetusega, Akane Yamaguchi turniirist loobus, sai Kristin ainsa mängijana naiste üksikmängus otse teise ringi. Täna selgus tema kaheksandikfinaali vastane, kelleks on Yvonne Li (BWF 44) Saksamaalt. Li võitis avaringis Clara Azurmendi Hispaaniast 21-13, 21-16. Senised kaks omavahelist mängu on võitnud Li. Viimati kohtus Kuuba sakslannaga eelmisel aastal Euroopa Mängudel.

Vaata võistluste tulemusi siit. Otseülekannet peaväljakult näed siit.