fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Pajuste ja Sepp Bulgaarias 9. kohal

05.10.2020

Eelmise nädala lõpus mängiti Sofias Euroopa Karikaetapp, kus eestlastest osalesid Helis Pajuste ja Ragnar Sepp üksikmängudes.

Viiruse tõttu räsitud osalejaskonnaga turniiril oli tänavu vaid 91 mängijat ja nii jäi ära ka tavapärane kvalifikatsioonivõistlus ning kõik sportlased alustasid otse põhiturniirilt.

Helis Pajuste esimene vastane oli kohalik mängija 17-aastane Mihaela Zlatanova. Zlatanova on juunioride maailma edetabelis 60. kohal. Esimese geimi algus oli võrdne, kuid peale intervalli suutis Pajuste mõne puntkise vahe teha ja hoidis eduseisu geimi lõpuni. Teist geimi alustas selgelt paremini vastane ja nii jäi eestlanna ka 6-15 kaotusseisu. Pajuste ei andnud siiski alla ja tegi vägeva spurdi ning tasakaalustas seisu. Kohtumise võit ja pääs teise ringi tuli 21-19, 21-19.

Kuueteistkümne parima seas oli Pajuste vastaseks samuti bulgaarlanna Kaloyana Nalbantova, kes on alles 14-aastane. Sel aastal mängitud U15 Euroopa meistrivõistlustel sai Nalbantova pronksi. Selles kohtumises alustas paremini Pajuste ja läks esimeses geimis juhtima, kuid Nalbantova suutis järele võtta ja sai ka geimivõidu. Teises geimis oli juba bulgaarlanna pidevalt väikses eduseisus ja edenes veerandfinaali tulemusega 21-19, 21-14. Pajuste jäi jagama 9. kohta. Naiste ükisikmängu võitis Linda Zetchiri Bulgaariast.

Meeste üksikmängus sai Ragnar Sepp esimeses ringis loobumisvõidu ja pääses sellega otse kuuteistkümne parima sekka. Seal tuli tema vastu Oleksandr Shmundyak, kes maailma edetabelis on 1048. kohal. Shmundyak võitis mängu kindlalt 21-8, 21-7. Meeste üksikmängu võit läks Horvaatiasse Luka Banile.

Vaata kõiki tulemusi siit.