fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Noorte GP-3 osales üle 200 mängija

05.10.2020

Tartu Ülikooli Spordihoones mängiti laupäeval ja pühapäeval Noorte GP-3 võistlus. Kahe päeva jooksul käis väljakutel 222 noort mängijat üle Eesti.

Kõige vanema vanuseklassi mängudes osalesid kõik Eesti parimad, kellest mitmed osalevad kuu lõpus algavatel juunioride Euroopa meistrivõistlustel Soomes.

U19 vanuseklassis neidude üksikmängus selgus võitja juba traditsiooniliseks kujunenud Catlyn Kruusi (Triiton SK) ja Ramona Üpruse (TÜASK) vastasseisus. Seekord jäi peale 21-13, 21-15 seisuga Ramona Üprus.

Noormeeste üksikmängus olid finaalis Tauri Kilk (Triiton SK) ja Artur Ajupov (Veeriku Badminton). Tauri Kilk võitis mängu 21-16, 21-6.

Noormeeste paarismängus jõudsid finaali Mario Kirisma ja Robin Schmalz (Tallinna Sulgpallikeskus) ja Nõo sulgpalliklubist Oskar Männik ja Rannar Zirk. Finaalmäng kujunes kolmegeimiliseks ning parimatena tulid välja Kirisma ja Schmalz 21-12, 18-21, 21-19.

Neidude paarismängus kohtusid finaalis Catlyn Kruus ja Ramona Üprus ning Johanna Violet Meier (TÜASK) ja Elisaveta Berik (Triiton SK). Kruus ja Üprus võtsid kindla võidu 21-11, 21-12. Segapaarismängus tulid võitjateks Kruus ja Kilk, kes alistasid finaalis Männiku ja Üpruse.

U17 vanuseklassis oli üksikmängudes kõige suuremaarvulisem osalejaskond. Noormeeste üksikmängus tuli 17 mängija konkurentsis võitjaks Hugo Themas (Triiton SK), kes finaalis võitis Chris-Robin Taltsi (Tallinna Sulgpallikeskus) 21-19, 21-19. Neidude finaalimängus võitis tasavägises mängus Marelle Salu Elisavata Berikut 21-13, 17-21, 24-22. Neidude paarismängus olid vastamisi selle vanuseklassi kaks parimat paari Marta Emili Teller ja Kadi Ilves ning Emili Pärsim ja Marelle Salu (kõik Triiton). Seekordne omavaheline kohtumine kujunes nagu mitmed varasemad võrdseks kolmegeimiliseks heitluseks. Ilves ja Teller võitsid 21-23, 21-16, 21-17. Noormeeste paarismängus võtsid esikoha Hugo Themas ja Andrei Schmidt (mõl Triiton SK) võiduga Chris-Robin Taltsi ja Tregert Gustav Värvi (TÜASK) üle. Segapaarismängus sai kolmanda võidu Hugo Themas, kui koos Marelle Saluga oldi paremad Andrei Schmidtist ja Laura-Liis Kalest.

U15 vanuseklassis läksid kõik võidud Triiton sulgpalliklubisse. Üksikmängdes tulid võitjateks Rasmus Roogsoo ja Karolina Pintšuk. Paarismängudes olid parimad Artur Berik ja Daniel Kornejev ning neidude paarismängus Janeli Juhkasson ja Roosi Uusen.

U13 vanuseklassi võitjad olid Marija Paskotši (Tondiraba SK) ja Priit Põder (Triiton SK) üksikmängudes, Martin Liiskmann ja Priit Põder (mõl Triiton SK) noormeeste paarismängus, Annabel Mutso (Triiton SK) ja Marija Paskotši neidude paarismängus ning Marti Joost (Nõo SK) ning Marija Paskotši segapaarismängus.

Kõige nooremate, U11, vanuseklassis olid parimad Kaspar Sorge (TÜASK) ning Carmella Krislin Kruus (Triiton SK).

Vaata kõiki tulemusi siit.

Foto: Fortiusfoto