fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti Sulgpalliliidu uus tegevjuht Kai-Riin Saluste

01.10.2020

1. oktoobrist võtab Eesti Sulgpalliliidus tegevjuhi rolli enda kanda Kai-Riin Saluste. Kai-Riin Saluste on sulgpallikogukonnas tuntud pikaaegse hea sulgpallurina.

Töiselt on Kai-Riin varem tegutsenud tehnoloogia ja energia valdkonnas erinevate teenuste turundamisega. Viimastel aastatel aga olnud ettevõtja ja toonud maale, müünud ning turundanud erinevaid Põhjamaade ilubrände.

Tegevjuhina soovib Kai-Riin rakendada oma turundusalaseid kogemusi: “Kasutades kõiki oma varasemaid tööalaseid oskusi ja kogemusi, on minu idealistlik eesmärk ehitada sulgpallist üles tugev bränd, luua sellele väärtus nii mängijatele kui ka toetajatele ning siduda meie kogukond sulgpalliga selliselt, et tuntakse uhkust.“

Eesti Sulgpalliliidu senise tegevjuhi Renna Unti sõnul on tal hea meel anda teatepulk üle Kai-Riinile: “Viimased kuus aastat liidus on olnud intensiivne ja huvitav aeg. Samas tunnen, et teatud ring on minu jaoks täis saanud ja usun, et ka liidu jaoks on muutused head. Seetõttu on rõõm, et leidsime sulgpalli ringkonnast väärtuslike kogemustega uue tegevjuhi”.

Renna jääb spordiga erinevate tegemiste raames seotuks ja üheks neist on Eesti Sulgpalliliidus kommunikatsioonijuhi amet.