fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Pajuste ja Sepp võistlevad Bulgaarias

30.09.2020

Reedel algab Bulgaarias Sofias Euroopa karikaetapp FZ Forza Bulgaria International, kuhu eestlastest sõidavad võistlema Helis Pajuste ja Ragnar Sepp. Bulgaaria turniir on Future Series kategooria võistlus ja seekord osaleb 91 mängijad 15 riigist.

Osalejate arvust tulenevalt kvalifikatsioonivõistlust ei toimu ja kõik mängijad alustavad reedel otse põhiturniirilt. Helis Pajuste loositi vastamisi kohaliku mängija Mihaela Zlatanovaga. 17-aastasel Zlatanoval täiskasvanute maailma edetabelis veel palju punkte ei ole, kuid juunioride maailma edetabelis asub 60. kohal.

Ragnar Sepp pidi avaringis mängima samuti Bulgaaria sulgpalluriga Evgeni Paneviga. Panev aga loobus võistlusest ja nii on Sepp otse teises ringis kuuteistkümne parima seas, kus tema vastane selgub ukrainlase Oleksandr Shmundyaki ja austerlase Rüdiger Gnedti vastasseisust.

Bulgaaria võistluse peakohtunik on Eesti peakohtunik Artur Zalužnõi.