fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Noorte GP-2 esikohtadest enamus läks Tartusse

09.09.2020

Selle hooaja esimesel noorteturniiril Noorte GP-2-l, mis mängiti 169 noore sulgpalluri osavõtul Tondiraba Sulgpallihallis ja Tallinki Tennisekeskuses, võidutsesid Tartu mängijad.

Kõige vanemas vanuseklassis U19 noormeeste seas tuli võitjaks Tauri Kilk (Triiton SK). Kilk pidas nii poolfinaalis kui finaalis kaks rasket kolmegeimilist mängu. Poolfinaalis tuli võit paarismängu partneri Artur Ajupovi (Veeriku Badminton) üle 21-14, 14-21, 21-15. Finaalis oli vastas Mario Kirisma Tallinna Sulgpallikeskusest. Ka selles mängus võitis Kilk esimese geimi, kuid jäi hätta teises ning seejärel suutis otsustava geimi taas enda kasuks kallutada 23-21, 8-21, 21-18.

Neidude U19 vanuseklassis tuli kolme võistleja konkurentsis kindlaks võitjaks Ramona Üprus (TÜASK). U17 neidude seas oli konkurents märgatavalt tihedam. 21 osalejaga vanuseklassis alistas kõik oma vastased kahes geimis ja tuli hooaja esimesel võistlusel võitjaks Elisaveta Berik (Triiton SK). Noormeeste samas vanuseklassis läks samuti võit Triiton klubisse – Hugo Themas võitis Chris Robin Taltsi (Tallinna Sulgpallikeskus) ees.

U15 vanusekassi võitjad olid Karolina Pintšuk ja Rasmus Roogsoo (Triiton SK). U13 vanuseklassi võit läks noormeeste seas ühele vähestest külalisvõistlejatelt. Aapo Puhakka edestas Martin Liiskmanni (Triiton SK) 21-13, 21-10. Neidude seas sai võidu kodusaalis mänginud Marija Paskotši. Kõige nooremate üksikmängudes võitsid Kaspar Sorge (TÜASK) ja Ilona Roogsoo (Triiton SK).

Paarismängudes saatis enamus vanuseklassides samuti edu Tartu mängijaid. Juunioride Euroopa meistrivõistluste koondise kohtade eest võitlevate U19 noormeeste vanuseklassis olid võidukad Artur Ajupov ja Tauri Kilk, kes võitsid Mario Kirisma ja Robib Schmalzi 21-11, 24-22. Ülejäänud noormeeste vanuseklasside paarismängu võidud läksid Triiton klubisse. U17 noormeeste seas võidutsesid Hugo Themas ja Andrei Schmidt, U15 vanuses Artur Berik ja Daniel Kornejev ning U13 noormeeste seas Jakob Kalmus ja Rasmus Vaglakese.

Neidude paarismängus saatis U17 vanuseklassis edu Emili Pärsimit ja Marelle Salu, U15 olid võitjad Karolina Pintšuk ja Kertu Saksing ning U13 paarismängus Annabel Mutso ja Marija Paskotši. U19 neidude seas oli rivis vaid kaks paari ning võitjateks tulid Andra-Mai Hoop ja Johanna-Violet Meier.

Segapaarismängus võitsid U19 vanuseklassis oodatult Ramona Üprus ja Oskar Männik, kes finaalis võitsid Robin Schmalzi ja Marta Emili Telleri 21-11, 21-14. U17 segapaarismängus olid parimad Elisaveta Berik ja Märt Aolaid 21-18, 21-18 võiduga Art Richard Müürseppa ja Marelle Salu üle. U15 edukaim segapaar oli Nõo sulgpalliklubi duo Karl Aksel Männik ja Heili Merisalu. U13 vanuseklassis ei olnud vastaseid aga Lumikki Liiasele ja Rasmus Roogsoole.

Vaata kõiki Noorte GP-2 tulemusi siit. Järgmine Noorte GP etapp mängitakse 3-4. oktoobril Tartu Ülikooli spordihoones.