fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Triitoni lasteturniir alustab juubelihooaega

07.09.2020

Eeloleval laupäeval, 12. septembril saab alguse sulgpalliklubi Triiton lasteturniiride hooaeg, järjekorras juba kümnes. Kõik Triitoni klubisüsteemist võrsunud praegused tippmängijad on oma esmase võistluskogemuse saanud just nendelt võistlustelt. Noorteturniiri võitjate seas on olnud Tauri Kilk, Catlyn Kruus, Marelle Salu, Karoliine Inselberg ja veel paljud teised.

Kui sarja esimesed kaheksa hooaega mängiti Sarapuu sulgpallihallis, siis viimatisel hooajal oli mängupaigaks A. Le Coqi spordimaja. Juubelihooajal toimuvad võistlused lisaks A. Le Coqile ka Variku spordihoones. Avaturniirile 12. septembril järgnevad võistlused peetakse selle aastanumbri sees veel 10. oktoobril ja 14. novembril Variku spordihoones ning 12. detsembril taas A. Le Coqi spordimajas.

Sari peab edasi arenema ja seetõttu on korraldajad algaval hooajal plaaninud mitmeid muudatusi. Olulisem neist puudutab esiliigat, kus sellel hooajal toimuvad mängud suurel väljakul ja sulepallidega.

Esimesele, 12. septembri, võistlusele registreerumise tähtaeg on 9. septembril. Juhendi leiad siit.