fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Latvia Internationalil domineerivad eestlased

30.08.2020

Future Series kategooria turniir Latvia International on esimene rahvusvahelise kalendri võistlus peale koroonaviirusest tingitud pausi. Viirusest tingitud piirangud hõrendasid vahetult võistluse eel oluliselt niigi tavapärasemast napimat osalejaskonda. Nii asusid võistlema peamiselt Balti riikide mängijad. Lisaks kaks Itaalia juunioride koondise mängijat.

16-aastane Yasmine Hamza suutiski naiste üksikmängu avaringis üllatada mitmete konkurentide loobumise järel turniiri favoriidiks kerkinud Kati-Kreet Marranit ja võitis kohtumise 21-18, 21-18. Hamza alistas ka järgmised vastased ja jõudis finaali, kus ta kohtub Catlyn Kruusiga. Peale kahe koduse konkurendi Karina Kapaneni ja Helis Pajuste võitmist sai Kruus poolfinaalis jagu Itaalia eakaaslasest Katharina Finkist 21-18, 17-21, 21-15.

Meeste üksikmängus eesti mängijatele peamiselt eestlastest ja lätlastest koosnenud tabelis vastaseid ei leidnud. Veerandfinaalis oli seitsme eesti sulgpalluri kõrval vaid Mark Sames Leedust. Poolfinaalides läksid vastamisi Mihkel Laanes ja Mikk Järveoja ning Karl Kert ja Hans Kristjan Pilve. Mõlemas mängus läks võitja selgitamiseks vaja kolme geimi Laanes võitsi Järveoja 21-15, 19-21, 21-13. Hans Kristjan Pilve suutis tagasi võidelda esimese geimi kaotusest ja edenes finaali 16-21, 21-15, 21-18.

Naiste paarismängus ei kohanud teel finaali tõsist vastupanu tiitlikaitsjad Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel. Finaalis on nende vastas Itaalia duo Fink ja Hamza. Segapaarismängu ja meeste paarismängu finaalid on Eesti sisesasjad. Rüütel ja Laanes mängivad Ramona Üpruse ja Oskar Männikuga ning meeste paarismängus on Järveoja ja Laanes vastamisi Kart Kerti ja Mihkel Taltsiga.

Finaalid algavad 15.00 ja otsepilti näitab badmintoneurope.tv.