fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Viiruse järgsest esimesest Euroopa karikaetapist tuleb Balti matš

26.08.2020

Reedel toimub esimene maailma edetabeli turniiri täiskasvanutele peale mitme kuist pausi. Koroonaviirus peatas sarnaselt teiste spordialadega ka rahvusvahelise sulgpallikalendri. Viimase turniirina mängiti märtsi alguses All England. Kuigi ka järgnevateks kuudeks mitmed plaanitud turniirid on tühistatud, püüab rahvusvaheline tippsulgpall startida sel nädalavahetusel Lätis Latvian International Euroopa karikaetapiga.

Kui eelmisel aastal oli samal võistlusel pea 300 mängijat, siis seekord oli registreerujaid 118. Siiski oli esialgu esindatud riike 19. Turniiri eelsed nädalad ja päevad tegid aga viiruse hoogustumise ja riiklike piirangute tõttu tugevad kärped ning praegu on turniiritabelitesse jäänud vaid kolme Balti riigi esindajad ja naiste üksikmängus kaks itaallannat ning meeste tabelis üks Saksamaa esindaja.

Nii on kõigis mänguliikides konkurents jäänud ka võistlejate arvult üsna hõredaks ja võistlus on mitmetele osalevatele Eesti sportlastele kujunemas pigem Balti riikide maavõistluseks.

Üksikmängudes ja segapaaris on esimese asetuse saanud mängijad võistlusest loobunud. Paarismängudes on parima asetusega Eesti paarid. Naiste paarismängus tiitlikaitsjad Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel. Helina Rüüteli jaoks on ühtlasi tegemist esimese võistlusega peale hooaja kestnud põlvevigastust. Meeste paarismängus on parim paigutus Mihkel Laanesel ja Mikk Järveojal.

Võistluste tabeleid ja tulemusi näed siin. Reede õhtul algavast Latvia Internationalist on otseülekanne, mida saad vaadata Badminton Europe kanalist badmintoneurope.tv