fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti Sulgpalliliidule valiti uus juhatus

26.08.2020

Teisipäeval, 25. augustil, toimunud Eesti Sulgpalliliidu üldkoosolekul valiti järgmiseks neljaks aastaks liidule president ja uus juhatus.

Presidendi valimisel oli ainsa kandidaadina üles seatud Ulla Helm. Ulla Helm juhatas Sulgpalliliitu 2019 suvest, kui eelnevad seitse aastat liidu tegevust vedanud Karol Kovanen ametist loobus. Nüüd kandideeris Ulla Helm presidendi täisametiajaks, mis kestab neli aastat.

Liidu presidendi valimisel osalesid 23 kolme klubi esindajad ja Ulla Helmile anti 22 toetushäälet. Vastvalitud president esitas juhatuse kandidaatidena üldkoosolekule Karol Kovaneni, Eve Laansoo, Meeli Tammiku, Kati Tolmoffi, Triinu Tombaku ja Artur Zalužnõi nimed. Ka juhatus said üldkoosoleku toetuse. Uute juhatuse liikmetena alustavad Eve Laansoo, Triinu Tombak ja Meelis Tammik. Teised juhatuse liikmed olid liidu tegemiste juures ka eelmise juhatuse koosseisus.

Ulla Helmi sõnul on eesmärgiks olla uue juhatusega klubidele ja nende muredele lähemal. Samuti suurendada sulgpalli populaarsust ja tõsta nelja aastaga mängijate arv praeguselt registreeritud 3000-lt harrastajalt 7000 mängijani.