fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Sulgpalli suvesündmused

10.08.2020

Eelmisel nädalal sai sulgpalli nautida mitmel pool Eestis.

Nädala alguses olid Sulgpalliliidu koolitajad Anneli Kõrge ja Siiri Rajamägi kutsutud Eesti Kehalise Kasvatuse Liidu suvekooli Pärnumaal Jõulumäel. Lasteaedade ja algkooli õpetajate suvekursusel mängiti vihmasest päevast hoolimata õues sulgpalli. Õpetajad said ise harjutusi läbi tehes teadmisi ja ideid, kuidas sulgpalli mängu liikumisõpetuse tundidesse põimida. Mängulise ja väiksematele lastele sobivate harjutustega sulgpalli koolituse tagasiside oli positiivne. Jõulumäel osalenud õpetajad avaldasid soovi, et sulgpalli tunde tullakse läbi viima ka koolidesse kohapeale.

Nädala lõpus avanes aga kõigil soovijatel võimalus AirBadmintoni proovida Intsikurmu muusikafestivalil. Kahe päevasel festivalil Põlvamaal sobitus sulgpall suurepäraselt festivali alasse ning sulgpalli mängijaid jagus hilistesse öötundidesse. Kohapeal sai proovida sulgpalli nii tavapärase palliga, kuid avanes võimalus katsetada ka uut AirBadminton õue sulgpalli.

Järgmine võimalus AirBadmintoniga tutvust teha on Elvas Verevi rannas 28. augustil 13-15.00, kus kohapeal jagab näpunäiteid ja saab proovida oma osavust Kristin Kuubaga.