fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Martin Maipuu BWF joonekohtunik

21.07.2020

Maailma Sulgpalliföderatsioon (BWF) valis Martin Maipuu perioodiks 2021-2024 BWF joonekohtunikuks. BWF annab joonekohtunikele oma staatuse nelja aastasteks perioodideks. Valitud joonekohtunikele avanevad järgmise nelja aasta jooksul võimalused osaleda kõrgeima kategooria rahvusvahelistel turniiridel ja tiitlivõistlustel.

BWF joonekohtunikuks saamise eelduseks on vähemalt viis aastat kogemusi joonekohtunikuna rahvusvahelistel võistlustel. Samuti peab joonekohtunikuks soovija olema praktiseerinud oma koduriigis väljakukohtunikuna ning oskama hästi inglise keelt.

Martin Maipuu on küll vaid 22-aastane, kuid alustas joonekohtuniku tegevust juba mitmeid aastaid tagasi Yonex Estonian International võistlustel. Viimastel aastatel on ta kodustel suurturniiridel tegutsenud joonekohtunike koordinaatorina. Rahvusvahelisi kogemusi on Martin saanud osaledes All England turniiril paar aastat tagasi ning eelmisel aastal maailmameistrivõistlustel ja parasulgpalli maailmameistrivõistlustel Baselis.