fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Juunioride EM 2020 korraldaja on Soome

08.07.2020

Selle aasta Juunioride Euroopa Meistrivõistluste uus korraldaja on Soome.

Algselt pidi EM aset leidma Gliwices Poolas, kuid paar nädalat tagasi teatas Poola Sulgpalliliit, et koroonakriisi tõttu pole neil võimalik tiitlivõistlust läbi viia.

Noorte sulgpallurite jaoks juunioride karjääri tähtsaima võistluse toimumise sellel aastal päästis Soome Sulgpalliliit, kes oli valmis lühikese ettevalmistusajaga EM-i siiski läbi viima. 29. oktoobrist – 7. novembrini toimuvad EM võistkondlik ja individuaalturniir Lahti lähedal Pajulahti spordikompleksis.

Nii on Eesti sulgpallipublikulgi hea võimalus minna kodu lähedale Eesti koondisele kaasa elama. Soome on Juunioride EM-i korraldanud ka varem, viimati aastal 2011. Toona tulid meistriteks nüüdseks sulgpalli maailma absoluutsesse tippu kuuluvad Viktor Axelsen ja Carolina Marin.

Eelmine Juunioride EM toimus aastal 2018 Tallinnas, kus meistritiitlid võitsid üksikmängudes Arnaud Merkle Prantsusmaalt ja Line Christophersen Taanist.