fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kati Tolmoff Taani klubiliiga meister

21.06.2020

Neli aastat tagasi tippspordist loobunud Kati Tolmoff krooniti Taani klubide kõrgliigas eile õhtul Skovshoved võistkonna ridades selle hooaja Taani meistriks.

Koroonaviiruse tõttu jäi sarnaselt paljude spordiliigadega pooleli ka sulgpallis Euroopa ühe tugevaima klubiliiga, Taani kõrgliiga, hooaeg. Sellel reedel ja laupäeval peeti peale kolmekuulist võistluspausi Final 4 mängud ja selgusid hooaja parimad. Põhihooaja edetabeli järgi ei pidanuks Tolmoffi võistkond Skovshoved finaalmängudes osalema, sest põhiturniir lõpetati viiendal kohal. Põhiturniiri kaks parimat, Greve ja Vendsyssel, kelle ridades on mitmeid võõrleegionäre, kel finaalmängudeks oma võistkondadega liituda polnud võimalik, loobusid aga oma kohast ja nii pääses ka Skovshoved finaalmängudele.

Poolfinaalis saadi napp 5-4 võit Solrod Strandi üle. Poolfinaali päeval segapaarismängus ja üksikmängus väljakul käinud Kati Tolmoffil oma võistkonnale võidupunkte tuua ei õnnestunud.

Vastupidine oli aga seis finaalmängus laupäevaõhtul Vaerlosega, kus Tolmoff kujunes finaali üheks võtmemängijaks. Skovshoved tegi hea alguse, kui võidud võeti mõlemas segapaarismängus. Teiste numbrite segapaaris oli Kati Tolmoffi paariline Londoni OM hõbe ja mitmete tippturniiri tiitlitega paarismängija Carsten Mogensen. Koos võeti võit Andreas Sondergaardi ja Julie Finne-Ipseni üle 21-15,21-11. Ainus Vaerlose võidupunkt tuli naiste esireketite mängus, kui maailma edetabelis top viiekümne hulka kuuluv Julie Dawall Jakobsen võitis Sophia Grundtvigi. Naiste teiste reketite kohtumises näitas Kati Tolmoff, et kuigi tippspordi päevad on selja taha jäänud, siis mängukogemused ja tarkus võivad sulgpallis anda tugeva eelise ning võitis endast rohkem kui kümme aastat noorema rivaali Sofie Holmboe Dahli 21-15, 21-18.

Viimased kaks võidupunkti noppis Skovshoved meeste üksikmängudess Rasmus Gemke ja Emil Holsti võitudega ja nii tuli Skovshoved kolmandat korda viimase nelja hooaja jooksul Taani liiga meistriks.