fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

GP sarja võitjad 2019/2020

12.05.2020

Eesti Sulgpalliliidu juhatus otsustas seoses eriolukorraga lõpetada tänavuse GP sarja hooaja ning kuulutada välja võitjad. GP sarja parimad pidanuks selguma viie etapi põhjal, kuid viiruse tõttu ei jõutud mängida viimast aprilli plaanitud võistlust Tartus. Kuna spordivõistluseid siseruumides pole võimalik pidada enne uut hooaega, tehtigi otsust kuulutada hooaja võitjad välja nelja etapi kokkuvõttes.

GP sarja auhinnafond oli sel hooajal 2300 eurot, mis läheb võitjate vahel jagamisele. Üksikmängudes autastutatakse GP osavõitlustel kolme enim punkte kogunud mängijat. Paarismängudes saavad auhinnafondist osa edetabeli kaks parimat ja segapaarismängus meeste ja naiste edetabeli parim.

Meeste üksikmängus tuli sel hooajal üldvõitjaks Mihkel Laanes, kes võitis kaks osavõistlust neljast. Laanesele järgnes Tauri Kilk ning kolmas oli Karl Kert. Kert sai küll ühe etapivõidu, kuid mängis kaasa kolmel etapil neljast ning seetõttu esimestele kohtadele pretendeerida ei suutnud.

Ka naiste konkurentsis oli üldvõitja selgitamisel määravaks mängitud võistluste arv. Sarja võitjaks tuli neljal osavõitlusel kaasa teinud Helis Pajuste, kelle saagiks jäi üks etapivõit ja üks teine koht. Üldarvestuses teine Catlyn Kruus võttis kaks etapivõitu, kuid hooaja esimesel osavõistlusel kaasa ei mänginud. Kolmas oli nelja võistluse kokkuvõttes Triinu Tombak.

Naiste paarismängus tegid puhta töö Hannaliina Piho ja Sale-Liis Teesalu, kes võitsid kõik kolm etappi, kus nad osalesid. Meeste paarismängus olid GP hooaja parimad Eesti meistrid Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Kaljurand ja Käsner kogusid kolm esikohta ja olid teised hooaja viimaseks jäänud, neljandal etapil.

Segapaariski piisas Kristjan Kaljurannale ja Hannaliina Pihole võiduks kolmest esikohast ja ühest teisest kohast.