fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

2021 võistkondliku EM finaali võõrustab Soome

04.05.2020

Euroopa Sulgpalliliit kuulutas välja 2021. aasta võistkondlike Euroopa Meistrivõistluste toimumiskoha, milleks on Soome. Vantaas mängitaval finaalturniiril osalevad lisaks korraldajamaale ja tiitlikaistjale Taanile kuue riigi võistkonnad. Finalistid selguvad alagrupi turniirina peetavast kvalifikatsioonist 3-6. detsembril.

Võistkondlikud Euroopa Meistrivõistlused on ühtlasi valikvõistluseks võistkondlikule MM-le ehk Sudirman Cupile järgmise aasta mais Suzhous Hiinas. Sudirman Cupile sõidavad EM poolfinalistid ehk neli parimat võistkonda.

Soome jaoks on see esimene kord korraldada sulgpalli tiitlivõistlus eliit konkurentsis ehk Euroopa parimate mängijate osavõtul. 2011. aastal toimusid samas hallis, kus mängitakse järgmisel aastal, juunioride Euroopa Meistrivõistlused. Kuigi koroonaviirus on toonud rahvusvaheliste spordivõistluste korraldamisse palju ebakindlust, loodab Soome alaliit, et EM-i viirus ei takista ning tiitlivõistlus aitab kaasa sulgpalli populaarsuse tõusule Soomes.