fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Euroopa Sulgpalliliidu tiitlivõistluste toimumiskohtades muudatused

13.04.2020

Covid-19 viirus on mõjutamas tiitlivõistluste toimumist Euroopas.

Juuni lõpus pidi Poolas Bialystokis mängitama klubide Euroopa meistrivõistlused. Viiruse tõttu jäid aga paljudes riikides klubihooajad lõpuni mängimata ja tänavused meistrid selgumata. Samuti ei taastu riikides kehtestatud eriolukordade ja reisipiirangute tõttu rahvusvaheline kalender suve lõpuni. Seetõttu võtsid Euroopa Sulgpalliliit ja Poola alaliit vastu otsuse, et 2020. aasta klubide Euroopa meistrivõistlused jäävad ära. Bialystokis mängitakse klubide EM 2021. aastal.

Eelmine nädal tõi ka uudise, et viirusest tingitud majanduslikel põhjustel loobus Inglismaa alaliit korraldamast võistkondlike Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri, mis pidanuks Milton Keynsis toimuma 2021. aasta veebruari keskel. Võistkondlikule EM finaalturniirile pääseb kaheksa võistkonda, kes selguvad detsembri alguses peetavatel alagrupi võistlustel. Euroopa Sulgpalliliidu ees seisab nüüd ülesanne leida finaalturniirile uus asukoht.