fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Euroopa Meistrivõistlused ja Thomas & Uber Cup edasi lükatud

24.03.2020

Seoses koroonaviiruse Covid-19 lükatakse edasi suurvõistlused Euroopa Meistrivõistlused ja Thomas & Uber Cup.

Algselt 21.-26. aprillil Kiievis toimuma pidanud Euroopa Meistrivõistlused on koroonaviiruse tõttu edasi lükatud. Siiani pole veel uut kuupäeva teada, kuid Ukraina Sulgpalliliit, Badminton Europe ja BWF teevad tihedalt koostööd, et võimalikult kiiresti leida uus aeg sellel aastal.

“Olukord teeb meid nukraks, sest me soovime võõrustada suurepärast üritust kõigile osalejatele. Kinnitame, et me jätkame jõupingutustega, et olla maailma olukorra stabiliseerudes valmis Kiievis vastu võtma kõiki Euroopa parimaid mängijaid, taustajõude, kohtunikke ja fänne.” Ukraina Sulgpalliliidu president Oleksii Dniprov.

“Sportlaste, pealtvaatajate, vabatahtlike, kohtunike ja kõigi teiste meistrivõistlustega seotud isikute tervis on tähtsam kui sport. Minu lootus on, et suudame leida meistrivõistluste toimumiseks sobiva aja hiljem käimasoleval aastal ning ootan pikisilmi Kiievisse minekut peale nende keeruliste aegade lõppemist.” Badminton Europe sekretär Brian Agerbak.

Thomas & Uber Cup, mis pidi toimuma Taanis 16.-24. mai lükatakse edasi, uueks kuupäevaks on 15.-23. august.