fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Sulgpalliliidu kalenderplaani võistlused kuni 1. mai ei toimu

12.03.2020

Seoses koroonaviirusest Covid-19 tingitud olukorraga Eestis ja maailmas ning tulenevalt Eesti Vabariigi valitsuse otsusest kuulutada välja eriolukord ei toimu Eesti Sulgpalliliidu kalenderplaani võistlused esilagu välja kuulutatud 10. aprilli asemel 1. maini.

Kutsume üles võistluste korraldajaid ja kõiki sulgpallihuvilisi mõistvusele ja vastutustundlikule käitumisele, et aidata ennetada Eestis viiruse levikut. Selline käitumine on kõigi huvides ja aitab loodetavasti kiiremini jõuda tagasi tavapärase elurütmi ja korralduse juurde. Viiruse levikuga seotud arengud näitavad selgelt, et olukord võib veel mõnda aega halveneda ja seetõttu on kõigi ühiskonna liikmete panus ennetustegevuses olulise tähtsusega.

Sel perioodil mitte toimuvate võistluste edasi lükkamise võimalused või ärajäämine selguvad vastavalt olukorra arengutele. 1. maist edasiste võistluste staatus selgub aprilli lõpus vastavalt sellel hetke olukorrast lähtuvalt.

Klubide treeningtegevuse korraldamises palume lähtuda samuti eriolukorraga seotud nõuetest laste huvitegevuse piiramiseks. Täiskasvanute treeningutel palume kõigil klubidel teha otsused vastavalt olukorrale ja kõigil treenijatel käituda vastutustundlikult.