fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Peter Gade annab Eesti tippudele näpunäiteid

11.03.2020

Sellel nädalal on Taanis legendaarse endise mängija Peter Gade juures nädal aega laagris Eesti esireket Kristin Kuuba ja juunioride koondise tippmängija Catlyn Kruus.

Kristin Kuuba jaoks on see juba mitmes kord Gade juhendamise järgi harjutada. Catlyn Kruus on laagris esimest korda. Treeningud toimuvad mitu korda päevas ja Taani mindi sooviga oma mängu täiustada.

Kristin Kuuba sõnul on Gade akadeemias harjutamine kasulik, sest maailmatasemel treeneri näpunäited aitavad märgata neid nüansse, mida muidu ei näe. “Tunnen, et tema kogemus ja nägemus aitavad mul areneda. Olen jõudnud sellisele tasemele, kus iga pisiasi mängib järjest rohkem rolli. Laagris pöörame palju tähelepanu just minu tehniliste oskuste parandamisele,” lisab Kristin.

Catlyn Kruusi sõnul on akadeemias harjutamine olnud igati positiivne kogemus: “Mulle meeldib, et trennid on hästi ette planeeritud, näiteks pannakse seinale enne igat trenni leht, kus kirjas, mida täna teeme. Väga palju erinevaid on sparringpartnereid ja iga päev saab uute inimestega trenni teha ning kõik võtavad asja väga tõsiselt. Treenerid suudavad kõigile tähelepanu pöörata ja annavad pidevalt väikseid märkusj, millele saab kohe tähelepanu pöörata.”

Kristin Kuuba järgmine võistlus on planeeritud juba nädala pärast Swiss Open maailmakarikaetapil.