fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Tule Muruturniirile!

05.03.2020

14. märtsil mängitakse Tondiraba sulgpallihallis järjekorras kuues Muruturniir. Muruturniiri algatasid kuus aastat tagasi legendaarse sulgpallitreener Koit Muru endised õpilased.

Turniiriga soovitakse meenutada treener Muru, kelle käe all aastate jooksul sai sulgpalli armastusest osa palju mängijaid. Mitmed Koit Muru õpilased jõudsid Eesti meistritiitlitele ja saavutasid edu ka väljaspool Eestit. Nii on Muruturniir tema endiste õpilaste kui ka kõigi teiste sulgpalli sõprade kohtumispaik

Muruturniir eristub kõigist teistest võistlustest, kuna võistluse algatajate, Tallinna Sulgpalliklubi, eesmärk oli luua heategevuslik turniir, kus turniiri osalustasud lähevad noorte andekate sulgpallurite toetuseks. Muruturniiril antakse välja Muruturniiri stipendiumid.

Aasta tagasi loodi Muruturniiri korraldajate ja Eesti Sulgpalliliidu koostöös Murufond, mis lisaks Muruturniiri stipendiumistele toetab Murufondi noorte programmi mängijaid.

Muruturniir on eriline ka selle poolest, et seal mängivad koos nii mees-, nais- kui segapaarid. Võistlus toimub neljas erinevas tugevusklassis. Tutvu võistluse juhendiga siin ja pane end kirja 10. märtsiks.

Loe lähemalt Murufondi tegemistest siit.