fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristin Kuuba jäi Austria jagama 9. kohta

21.02.2020

Sulgpalli Euroopa karikaetpail Austrias, kus Euroopa mängijatele pakuvad tugevat konkurentsi vastased Aasiast, jäi Kristin Kuuba jagama 9. kohta.

Kuubal (BWF 59) oli võistlusteks maailma edetabeli alusel neljas paigutus. Avaringis sai eestlanna kiire võidu Katerina Tomalova (BWF 126) üle Tšehhist 21-14, 21-14. Teises ringis ootas Kuubat eest Jaapani esindaja Yukino Nakai. Kuigi jaapanlanna maailma edetabeli koht on Kuuba omast ükskjagu madalamal 156., ei peegelda see tema tõelist tugevust, sest mängitud turniire, mis edetabelis kirjas, on vaid viis. Edetabelis arvestatakse kümmet aasta jooksul mängitud parimat võistlust. Seega võis eeldada vaid viie võistlusega top kahesajasse jõudnud mängijalt head esitust. Ka sisemine konkurents Jaapani sulgpallis on äärmiselt tihe – maailma edetabelis viie parima naise seas on koguni kaks jaapanlannat.

Kaheksandikfinaalis Viinis domineeriski täna Kuuba vastane. Nakai tegi mõlema geimi kesksel spurdi, millele Kuuba vastata ei suutnud ja võitis mängu 21-11, 21-11. Sellega jäi Kuuba jagama 9. kohta. Olümpia kvalifikatsiooni aasta tihe võistluskarusell jätkub Eesti esireketi jaoks juba paari nädala pärast maailmakarika turniiridel Šveitsis ja Prantsusmaal.