fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kert ja Laanes Austrias põhiturniirile ei pääsenud

19.02.2020

Viinis kolmapäeval alanud Euroopa karikaetapil, kus auhinnafond on 25000 dollarit, peeti avapäeval kvalifikatsiooniturniiri mängud.

Põhitabelisse püüdsid kohta välja võidelda meeste üksikmängus Karl Kert ja Mihkel Laanes. Kert sai loosiga esimeseks mänguks vastu Süüria sulgpalluri, Hollandi lipu all mängiva, Aram Mahmoudi. Kertil maailma edetabelis 175. kohta hoidva Mahmoudi vastu saada täna ei õnnestunud ja vastu tuli võtta 5-21, 18-21 kaotus.

Mihkel Laanes mängis Aryamann Tandoniga Indiast, kes edetabelis 288. positisioonil ning pidi samuti kaotust tunnistama 13-21, 13-21.

Kati-Kreet Marran sai naiste üksikmängus avaringis loobumisvõidu ja pääses mänguta kvalifikatsioonivõistluse otsustavasse kohtumisse, kus tema vastane neljapäeval 12.15 algavas kohtumises on 17- aastane Hiina Taipei esindaja Lai Ching Huei.

Võistluse eel pidid kvalifikatsioonist alustama ka Marran ning Laanes segapaarismängus. Põhitabelisse loositud osade mängijate loobumise tõttu said nad aga koha 32 parema hulka ja alustavad nagu Kristin Kuuba ja Raul Must põhivõistlusel. Neil tuleb neljapäeval 15.10 minna vastamisi Jeppe Bay ja Sara Lundgaardiga Taanist.

Kuuba (BWF 59), kel on turniiril neljas asetus, mängib Katerina Tomalovaga (BWF 126) Tšehhist 15.45.

Raul Musta (BWF 89) vastane on Indiast Kiran George (BWF 125) ja nende mäng toimub peaväljakul orienteeruva algusega 17.40.

Jälgi Eesti mängijate võistlust Austrias otsepildis badmintoneurope.tv. Võistluste ajakava ja tulemused siin.