fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti paremik Austrias Euroopa karikaetapil

18.02.2020

Homme algaval Austrian Open 2020 lähevad eestlastest võistlustulle Kristin Kuuba, Raul Must, Kati-Kreet Marran, Mihkel Laanes ja Karl Kert.

Meeste üksikmängu põhitabeli avaringis on Musta (BWF 90) vastaseks India mängija Kiran George (BWF 124). Kvalifikatsioonitabeli avaringis mängib Kert üheteistkümnenda paigutusega hollandlase Aram Mahmoudi vastu homme kell 12:45 ja Laanes India mängija Aryamann Tandoniga kell 13:55.

Naiste üksikmängu põhitabeli avaringis mängib neljanda paigutusega Kuuba (BWF 59) Tšehhi mängija Katerina Tomalovaga (BWF 126), kellega varasematel kohtumistel on olnud pingelised mängud, millest viimased kaks on Kuuba võitnud. Kvalifikatsioonitabelis sai Marran loobumisvõidu ja ootab teises ringis vastast Hiina Taipei Lai Ching Huei ja Austria Jenny Erti omavahelisest mängust.

Segapaarismängu kvalifikatsioonitabelis said teise paigutusega Laanes ja Marran loosiga teise ringi ning nende esimesed vastased on Šveitsi mängijad Yann Orteu ja Aline Müller.

Mängude ajakava ja tulemusi näeb siit