fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U15 EM tiitlid Soomele ja Rootsile

16.02.2020

Lievinis selgusid naiskondlike ja meeskondlike Euroope meistrite kõrval ka tiitlivõitjad kõige nooremas kategoorias. U15 Euroopa meistrivõistlustel saatis üksikmängudes edu Põhjamaid.

Neidude üksikmängus viis kulla koju soomlanna Nella Nyqvist. Nyqvist võitis finaalis Ravza Bodurit Türgist 21-18, 21-13. Nyqvisti tugevust näitab ka asjaolu, et samal nädalal mängis ta naiskonna võistluses Soome võistkonna rivistuses.

Noormeeste üksikmängus jõudsid finaali Romeo Makboul Rootsist ja Dillon Chong Inglismaalt. Rootsi noormees võitis kahes geimis 21-12, 21-19.

Paarismängudes läksid meistritiitlid traditsiooniliselt tugevatele sulgpalliriikidele. Noormeeste ja neidude paarismängu võitsid Taani mängijad. Neidude paarismängus võitsid Anna Sofie Nielsen ja Maria Hojlund Tommerup alistasid Clemence Gaudreau ja Camille Pognante võitluslikus kahes geimis 21-19, 21-18.

Noormeeste paarismängus said William Bogebjerg ja Robert Nebel jagu esimese asetusega Venemaa paarist Yaroslav Martynovist ja Aleksei Zaevist.

Segapaarismängus sai Martynov kuldmedali koos Daria Kharlampovichiga, kui võttis 21-19, 21-19 revanši paarismängu kaotuse eest alistades sealse vastase Robert Nebeli, kelle paariliseks oli Anna-Sofie Nielsen.

Foto: Soome Sulgpalliliit