fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti kõrgeimaks kohaks U15 EM-l jäi 9. koht

15.02.2020

Prantsusmaal Lievinis jätkus täna U15 Euroopa meistrivõistlused. Eestlastest olid teisel võistluspäeval jätkamas noormeeste üksikmängus Rene Leeman ja segapaarismängus Karl Aksel Männik ja Heili Merisalu.
Leemanil õnnestus reedel kahe võiduga jõuda kuueteistkümne parima sekka. Esmalt võitis ta kreeka mängija Mavidise ja seejärel kolmanda paigutuse Aleksander Mitroszewski kolmes geimis. Kaheksandikfinaalis oli Leemani vastaseks kohalik mängija Tom Lalot Lescarte. Ka see kohtumine kujunes kolmegeimiliseks. Mängu algus õnnestus paremini Eesti noormehel ja geimivõit tuli talle. Teiseks geimiks oli aga prantslane Leemani mängustiiliga harjunud ja suutis ise juhtohjad võtta. Ka kolmas geim läks Prantsusmaa mängijale. Lescarte edenes veerandfinaali tulemusega 17-21, 21-11, 21-15. Rene Leeman jäi jaga 9. kohta.

Karl Aksel Männik ja Heili Merisalu võitsid segapaarismängu esimeses ringis Rumeenia paari ja said täna kolmekümne kahe parima seas vastasteks ukrainlased Rostyslav Zabrodini ja Erika Titokhodi. Ukraina mängijad olid täna selgelt tugevamast klassist ja võitsid 21-7, 21-6. Sellega jäid Merisalu ja Männik jagama 17. kohta.

Vaata kõiki U15 EM tulemusi siit.