fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

U15 koondis alustab EM-i

13.02.2020

Reedel algab Lievinis Prantsusmaal meeskondliku ja naiskondliku EM-i kõrval medalite jaht ka kõige noorematel. U15 Euroopa meistrivõistluseid peetakse neljandat korda ning reedest pühapäevani selgitatakse välja, kes seekord medalid kaela saavad.

Eesti koondises läheb esimesena väljakule neidude üksikmängus Laura-Liis Kale, kes sai loosiga vastu Ravza Boduri Türgist. Türklannale on seniste võistlustulemuste alusel üks asetusega mängijatest. Heili Merisalu mängib Elza Zitanega Lätist. Noormeeste üksikmängus on eestlastest platsil Andrei Schmidt ja Rene Leeman. Schmidti ootab ees Einar Oli Gudbjornsson Islandilt. Rene Leeman mängib Achilleas Mavidisega Kreekast.

Üksikmängude järel peetakse paarismängu esimene ring. Noormeeste paarismängus on Rene Leeman ja Karl Aksel Männik saanud loosiga endale vastu Inglismaa paari Dillon Chong ja Benjamin Horseman.

Segapaarismängus on Männik ja Merisalu vastamisi Rumeenia paari Matei Daniel Pulu ja Raluca Naghi. Kale ja Schmidt proovivad jõud tšehhide Jan Ptaceki ja Katerina Koliasovaga.

Jälgi tulemusi siit. Otseülekanne badmintoneurope.tv.