fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti meeskond sai EM-l oodatud võidu

13.02.2020

Sulgpalli meeskondlikel ja naiskondlikel Euroopa meistrivõistlustel Prantsusmaal Lievinis selguvad täna veerandfinaali pääsejad. Alagrupi esimeses kahes kohtumises tuli Eesti meeskonnal tõdeda vastaste paremust. EM-i ühele medalisoosikule, teise asetusega, Inglismaale jäädi alla 0-5. Kohtumises Rootsiga oldi lähedal võidule, kuid lõppskoor jäi 2-3. Viimasena ootas ees kohtumine Gröönimaaga. Natuke rohkem kui 50 tuhande elanikuga Gröönimaad võis pidada selgelt alagrupi autsaideriks. Gröönimaa teeb sulgpalli tippkonkurentsis alles esimesi samme ja EM-lgi oma meeskonnaga osaletakse alles teist korda. Eelnevad vastasseisud Inglismaa ja Rootsiga lõppesid Gröönimaa kahjuks 0-5.

Eesti meeskond andis viimases kohtumises oma esireketile Raul Mustale, kes eelnevatel päevadel saavutas kaks võitu, puhkust. Üksikmängus oli Eesti esinumbriks seega Karl Kert. Islandi parima Jens Frederik Nielseniga raskusi ei tekkinud ja võit tuli 21-12, 21-8. Ka järgmised kaks üksikmängu osutusid lühikesteks ja ei kestnud üle kahekümne minuti. Mihkel Laanes võitis Toke Ketwa-Drieferi 21-6, 21-9. Hans-Kristjan Pilve sai jagu Sequssuna Fleischer Schmidtist 21-5, 21-13. Sellega oli Eestil matši võiduks vajalikud kolm punkti käes. Paarismängudega vormistati seis 5-0. Esmalt alistasid Kert ja Laanes Toke Ketwa-Drieferi ja Taatsiannguaq Pederseni 21-12, 21-14. Viimases mängus olid platsil paarismängu esinumbrid. Eesti meistrid Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner võitsid Nielseni ja Schmidti 21-17, 21-8.   Eesti meeskonnale jäi alagrupis kolmas koht ja kokkuvõttes jäädi jagama 34 riigi konkurentsis 17-24. kohta.

Vaata kõiki tulemusi siit.