fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti naiskond alistas Iirimaa 4-1

11.02.2020

Prantsumaal Lievinis alanud naiskondlikel ja meeskondlikel sulgpalli Euroopa meistrivõistlustel sai Eesti naiskond avapäeval oma alagrupis võidu Iirimaa üle 4-1. Eesti viis esimeses mängus esireketite kohtumises juhtima Kristin Kuuba (BWF 63), kes alistas Rachael Darraghi (BWF 195) 21-16, 21-8. Teise võidupunkti tõi Eestile Getter Saar, kes pidi vaeva nägema kolmes geimis Kate Frostiga. Esimeses geimis oli Saar ees, kuid lasi lõpus vastase järgi, kes võttis ka 23-21 geimivõidu. Järgmises kahes geimis enam Saar initsiatiivi ära ei andnud ja võiduga 21-23, 21-14, 21-11 viis Eesti 2-0 ette. Kolmanda punkti ja sellega ka kogu kohtumise võidu kindlustas Eestile Kati-Kreet Marran, kes sai jagu Sara Boylest 21-17, 21-16. Esinumbrite paarismängus pingevabalt mängima läinud Kuuba ja Marran andsid Kate Frostile ja Moya Ryanile mitmeid punkte, kuid võiduvõimalust iirlastel ei tekkinud ja kohtumine lõppes 21-16, 21-19. Koondise debüüdi tegid 16-aastased Catlyn Kruus ja Ramona Üprus, kes suutsid kogenenumate Rachael Darraghi ja Sara Boyle vastu näidata võrdset mängu. Kokkuvõttes olid vastased siiski kindlamad ja said oma ainsa võidupunkti Eestiga mängus 21-18, 21-18.

Koondise esinumbri Kristin Kuuba sõnul täideti võiduga Iirimaa üle miinimum eesmärk: “Mängisime hästi ja eriti üksikmängudes, kus õnnestus kõik kohtumised võita. Enda esitusega olen samuti rahul. Algus oli veidi rabe, sest koondise eest mängides on ikka natuke teine tunne ja koondise mänge pole mõnda aega olnud. Siis sain aga oma mängu käima ja teises geimis enam raske polnud.”

Homme kohtub Eesti tugeva Hollandi koondisega ja neljapäeval seisab ees mäng tiitlikaitsja Taaniga. “Püüame mänge nautida ja näidata head sulgpalli. Loodetavasti tulevad siis ka järgmistes kohtumistes meile mõned mänguvõidud”, kirjeldas Kuuba ootusi edasiseks.

Kolmapäeval mängib Eesti naiskond Hollandiga Eesti aja järgi kell 17.00. Mängude tulemused ja ajakava siin.