fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Must ja Kuuba liiguvad meistritiitli poole

31.01.2020

Sulgpalli Eesti meistrivõistlustel on kindlal tiitlikursil kaks Eesti parimat sulgpallurit Kristin Kuuba ja Raul Must.

Naiste konkurentsis on Kuuba mängleva kergusega jõudnud finaali võites veerandfinaalis Hannaliina Piho 21-12, 21-7 ja poolfinaalis Ramona Üpruse 21-9, 21-10. Finaalis ootab ees tugevaim kodune konkurent Kati-Kreet Marran, kes poolfinaalis võitis Helis Pajustet. Koos Marraniga mängides on Kuuba finaalis ka naiste paarismängus, kus nad on soosikud mängus Hannaliina Piho ja Sale-Liis Teesaluga. Kolmandat meistrikulda proovib Kuuba võita segapaarismängus, kus laupäevane finaal Kalevi spordihallis on eelmise aasta finaali kordus. Kuuba ja Mihkel Laanes proovivad revanši saada kahe viimase aasta meistrite Kristjan Kaljuranna ja Hannaliina Piho üle.

Raul Must jõudis oma viieteistkümnendasse Eesti meistrivõistluste finaali võiduga poolfinaalis Mihkel Laanese üle 21-14, 21-11. Tema finaali vastane on 19-aastane Karl Kert, kes poolfinaalis sai jagu Kristjan Täherannast 21-7, 21-18.

Meeste paarismängus püüavad oma kuuendat järjestikkus meistritiitlit Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner, kelle finaali vastased on Mihkel Laanes ja Mikk Järveoja.

56. Eesti meistrid sulgpallis selguvad Kalevi spordihallis laupäeval kell 12.00 algavates finaalides. Võistluste ajakava ja tulemused siin.