fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti mängijad lõpetasid Rootsis teises ringis

20.01.2020

Rootsis Uppsalas peeti eelmise nädala lõpus Victor Swedish Open, kus Eesti mängijad lõpetasid võistluse teises ringis kui 9. kohta jäid jagama nii Getter Saar üksikmängus kui paarismängus Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner.

Naiste üksikmängus pääses Saar otse põhiturniirile. Põhivõistluse avamängus sai Saar jagu taanlannast Anna Bygumist 21:14, 21:8. Mängus pääsu eest veerandfinaali tuli aga vastu võtta kaotus Amy Tanilt Hollandist 20:22, 16:20. Võitjaks tuli eelmisel nädalal Tallinnaski Euroopa karikaetapi võitnud Natsuki Nidaira Jaapanist

Eesti parim meespaar Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner said loosiga põhitabelis otse teise ringi. Nende vastasteks tulid Hiina Taipei noored mängijad Wei Chun-Wei ja Wu Guan-Xun, kes nädal tagasi Tallinnas toimunud Yonex Estonian Internationalil said teise koha. Eesti paaril kiiretele Aasia mängijatele vastu saada seekord ei õnnestunud ning vastu tuli võtta kaotus 11:21, 15:21. Meeste paarismängu võitsid Wei ja Wu koondisekaaslased Chiang Chien-Wei ja Ye Hong-Wei.

Võistluse tulemused siin.