fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Raul Must YEI poolfinaalis

11.01.2020

Sulgpalli Euroopa karikaetapil, kus osalevad mängijad 38 riigist on Raul Must teinud eduka võistluse ja jõudnud poolfinaali. Must (BWF 94) sai tänase veerandfinaali võiduga juurde ka väärtuslikke punkte olümpiakvalifikatsiooni silmas pidades, kus arvesse läheb aasta jooksul mängitud kümme parimat võistlust. Veerandfinaalis võitis Must Maxime Moreelsi (BWF 117) Belgiast 21-17, 21-18. “Olin täna enesekindlam. Üldine mängutehnika ja löökide kvaliteet on mul temast veidi paremad. Ta teeb rohkem vigu ja tal ei ole sellist relva, millega mind kindlasti lüüa,” rääkis Must mängust. Mustal seisab ees poolfinaal jaapanlase Hashiru Shimonoga. Must peab senist võistlus juba õnnestunuks ja poolfinaalis püüab näidata kodupublikule võimalikult head mängu: “Raskeid momente oli kõigis kolmes mängu, aga olen saanud kolm head võitu. Poolfinaali jõudmine on mulle selgelt korda läinud turniir”.

Kristin Kuuba mängis kaheksa parima seas jaapanlase Moto Hayashiga, kes eile võitis Kati-Kreet Marranit. Kuubal täna õiget käiku leida ei õnnestunud: “Tema servidel, serviolukordades, tekkis mul peata olek. Kui pall juba mängu sai ja pallivahetus käima läks oli mitmeid häid rallisid ja siis suutsin juba hästi mängida. Kindlasti on pettumus kodus juba veerandfinaalis kaotada, kuid vastane oli tugev ja midagi pole parata“. Mängu lõppseis jäi Hayashi kasuks 21-17, 21-9.

Getter Saar kohtus veerandfinaalis ukrainlase Maria Ulitinaga. Ka see mäng pakkus kõvahäälselt kaasa elanud publikule mitmeid ilusaid pallivahetusi, kuid Ulitina oli kokkuvõttes natuke kindlam ja võitis mängu 21-14, 21-18. “Tegin palju lihtvigu ja ei lasknud temal eksida, jalad ei liikunud ka nii hästi kui soovinuks. Kuid kokkuvõttes jäin võistlusega siiski rahule. See hooaeg olen keskendunud pigem treeningutele ja võistlen vähe, seda enam on siinne tulemus rõõmustav,” lausus Saar võistlusele hinnangut andes.

Paarismängus olid poolfinaali pääsule lähedal Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes, kes tegid soomlaste Anton Kaisti ja Oskari Larkimoga kolm geimi 15-21, 21-18, 18-21.

Vaata tulemusi siit.