fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kuuba, Must ja Saar Tallinnas veerandfinaalis

10.01.2020

Sulgpalli Euroopa karikaetapp Tallinnas pakkus kodupublikule palju rõõmu, kui veerandfinaalidesse jõudsid meeste üksikmängus Raul Must ning naiste üksikmängus Kristin Kuuba ja Getter Saar.

Raul Must, kellel on võistlustel viies asetus mängis kaheksandikfinaalis Venemaa parima noore mängija Georgi Karpovi vastu. Kui avamäng hispaanlase Alvaro Vazqueziga Hispaaniast kujunes kolme geimiliseks, siis Karpovi vastu tuli võit lihtsamalt ja Must sai pääsu kaheksa parima hulka kätte kahe geimiga 21-19, 21-15. “Teine mäng oli kergem ja sain end paremini käima. Enesekindlus tõusis ja ka Karpovi löögid sobisid mulle paremini. Tundus, et ta oli hommikusest esimesest mängust väsinud,” iseloomustas Must teise ringi mängu. Musta (BWF 95) vastane veerandfinaalis on Belgia esireket Maxime Moreels (BWF 114).

Kristin Kuuba sai teises kohtumises kindla mänguvõidu Kate Foo Kune (BWF 114) vastu Mauritiuselt. Mängu lõppseis jäi Kuuba kasuks 21-14, 21-11.  Veerandfinaalis ootab ees kuueteistkümne parima hulgas Kati-Kreet Marrani konkurentsist välja lülitanud jaapanlanna Moto Hayashi. Kuuba jäi tänase esitusega rahule :” Kontrollisin mängu, minu löögid õnnestusid ja liikusin hästi.” Homsest vastasseisust arvas Kuuba, et vastane on talle küll tundmatu ja tuleb kõva lahing, kuid tugeva sulgpallimaa Jaapani esindajate vastu mängukogemust on ning tuleb lihtsalt võidelda ja endast parim anda.

Samuti tegi ilusa avapäeva Getter Saar. Saar võitis avamängus Hiina Taipeist Hsieh Hsin Yu ja teises ringis tuli võit India esindaja Joshi Prashi üle põnevas ja tasavägises mängus 16-21, 21-19, 21-18. Eesti naiste üksikmängu teisele reketile Saarele oli see esimene kord kodupubliku ees kaheksa parima sekka jõuda. “Tunne on hea. Esimese mängu mängisin väga hästi. Teises mängus esimene geim ei õnnestunud, kuid teises ja kolmandas läks paremini ja võit tuli mulle,” sõnas Saar.

Meeste paarsimängus pääsesid ainsa Eesti paarina kaheksa parima sekka Mikk Järveoja ja Mihkel Laanes, kes kuueteistkümne parima seas võitsid kaasmaalasi Karl Kerti ja Hans-Kristjan Pilvet 21-17, 21-17. Veerandfinaalid algavad laupäeval Kalevi spordihallis 10.00.