fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Alustab Murufondi noorte programm

20.09.2019

Sellest sügisest alustab heategevusliku Murufondi noorte programm. Murufond loodi aasta alguses Eesti Sulgpalliliidu ja Muruturniiri korraldajate koostöös. Murufondi eesmärk on toetada noori andekaid sulgpallureid oma ande teostamisel tippspordis. Murufond kujuneb sulgpalli armastavate inimeste ja ettevõtete annetustest.

Murufondi üks algatustest on fondi noorte programm, mille eesmärk on märgata andekaid noori, kellel on soov ja eeldused saada tulevikus heaks sulgpalluriks. Noorte programmi valitud mängijatele pakub fond tuge, et neil oleks võimalik osaleda rahvusvahelistel võistlustel ja treeninglaagrites, et luua neile kõik võimalused jõuda tippu rahvusvahelises konkurentsis.

Esimesed Murufondi noorte programmis osalejad on Lisa Berik ja Andrei Schmidt Triiton Sulgpalliklubist ja Heili Merisalu ning Karl Aksel Männik Nõo Sulgpalliklubist. Igat noort toetab fond sel hooajal 1000 euro ulatuses, mida noored saavad kasutada treeninguteks ja võistlusteks, et saada kogemusi edasiseks arenguks ning panna end proovile teiste riikide eakaaslastega.