fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Raul Must saavutas Valgevenes 2. koha

01.09.2019

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Minskis saavutas Eesti parim Raul Must teise kohta. Lisaks turniiri poodiumil lõpetamisele annab saavutatud tulemus Mustale olulise punktilisa maailma edetabelisse, mis on vajalik aasta aega kestvat Tokyo OM kvalifikatsiooniperioodi silmas pidades.

Teel finaali sai Must neli võitu alistades avaringides austerlase Leon Seiwaldi ja inglase Alex Lane. Veerandfinaalis oli Must kahes geimis parem Islandi esireketist Kari Gunnarssonist ning poolfinaalis sai kindlalt jagu India mängijast Kartikey Gulshan Kumarist 21-13, 21-7. Finaalis kohtus Must hiinlase Lei Lan Xiga. Eestlane jäi finaalmängus alla 10-21, 15-21. Musta sõnul tal finaaliks enam piisavalt jõudu ei jätkunud, et nii kiirele ja hea kvaliteediga mängijale vastu saadal: “Üldiselt olen turniiriga siiski väga rahul, sest sain olulisi edetabelipunkte, mis aitasid mind OM-le sammu jälle lähemale”.