fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner panid Euroopa Mängdel endale hinde 3+

26.06.2019

Eesti parim meespaar Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner lõpetasid Euroopa Mängud alagrupis neljanda kohaga ning viimases mängus Iiri paari Joshua Magee ja Paul Reynoldsi vastu võitu võtta ei õnnestunud. Kuigi eestlased juhtisid esimest geimi 12-4, õnnestus iirlastel tuua mängu pööre ja kogu kohtumine võita 21-19, 21-16. Kristjan ja Raul võtsid oma esinemise kokku järgnevalt:

“Meie jaoks oli tegemist väga arendava võistlusega kuna saime 3 väga heal tasemel mängu. Sellist sparringut on hädasti vaja paremate tulemuste saavutamiseks. Kindlasti saime lisamotivatsiooni ja mõtteid edaspidiseks.

Hooaja viimase võistlusega päris rahule ei jäänud kuigi esimene mäng Euroopa paremikku kuuluvate prantslaste vastu oli meie poolt kvaliteetne sooritus ja geimivõitki polnud kaugel. Järgmistes mängudes sama head minekut meil polnud.  Viimane mäng iirlastega jääb natukene kripeldama, kuna me olime neist paremini valmistunud ja tegime väga hea alguse mängule ja saime esimeseks intervalliks ca 7-8 punktilise edu. Peale intervalli muutus aga kõik. Iirlased tõstsid tempot ja neil hakkasid löögid õnnestuma ning enam me ei saanud rünnata. Tõsteid oli väga raske välja mängida ning jäime ka ise passiivseks. Sellises rütmis kulgeski kogu ülejäänud mäng kus meil ei õnnestunud võrgumängu enda kätte saada ja pigem olime kaitsvam pool.

Mäng olümpiapronksi paari inglaste Ellis ja Langridge vastu oli väga raske, terve kohtumine kulges väga kiires tempos ning vastased kontrollisid mängu täielikult. Selles mängus lõi tasemevahe kõvasti välja ja meil ei lubatud enda mängu mängida.

Kokkuvõttes annaks võistluse hindeks kõva 3+, kogemus oli hindamatu ning sai kolm väärt mängu. Nüüd on aega panna paika järgmise aasta plaan ning minna peale väga pikale veninud hooaega suvepuhkusele.”