fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti Sulgpalliliit valis uueks presidendiks Ulla Helmi

29.05.2019

Eesti Sulgpalliliidu üldkoosolek valis eile liidu uueks presidendiks Ulla Helmi. Eelmine president, seitse aastat alaliitu vedanud Karol Kovanen, kelle ametiaeg kestnuks järgmise aasta olümpiamängudeni, soovis presiendi ametist taanduda ja jätkata juhatuse liikmena ning anda võimalus teatepulk üle võtta uuel tegijal.

Ulla Helm on sulgpalliga seotud üle kahekümne viie aasta ning olnud edukas mängija, võites mitmeid medaleid Eesti meistrivõistlustelt ja kuuludes Eesti koondisse. Ulla Helm töötab juriidilise osakonna juhatajana start-up ettevõttes Veriff. Varem on ta juristina töötanud Luminor pangas ning ka adovakaadibüroodes Glimstedt ning Sorainen.

Eesti Sulgpalliliidu uue presidendi sõnul ajendas teda alaliitu juhtima kandideerima soov spordialale, millelt ta on palju saanud, omaltpoolt tagasi anda: “Minu eesmärk on tõsta Eestis sulgpalli taste ning jätkata sulgpalli populariseerimisega, nii et igas Eestimaa suuremas keskuses oleks sulgpallihalle ja kvalifitseeritud treenereid, kelle juhendamisel saaksid nii noored kui täiskasvanud harrastada sulgpalli, “ võttis Helm kokku oma eesmärgid.

Uue liikmena liitus juhatusega ka endine tippsulgpallur Kati Tolmoff.

Eesti Sulgpalliliidus on 30 klubi. Sulgpall on järjest kasvava harrastajaskonnaga spordiala, kus viimase kümne aastaga on harrastajate arv kahekordistunud ning on nüüd Eesti sprodiregistri andmetel 2880.