fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti ja Saksamaa sõpruskohtumiste seis jäi 1-1

26.04.2019

Saksamaa koondis esitas Eestile küllakutse kahe sõprusmängu pidamiseks. Kohtumised toimusid 24. aprill Saksamaal Herxheimis ja 25. aprill Bensheimis. Sõpruskohtumiste korraldamine on Saksamaa koondise jaoks traditsioon, et populariseerida sulgpalli.

Saksamaale sõitsid Kati-Kreet Marran, Helina Rüütel, Getter Saar, Kristjan Kaljurand, Raul Käsner ja Karl Kert. Koondist juhendab peatreener Indrek Küüts. Mõlemate koondiste juurest jäid eemale olümpia kvalifikatsiooniks valmistuvad sportlased.

Esimene kohtumine lõppes 3-2 sakslaste kasuks. Avamängus võitsid Helina Rüütel ja Kristjan Kaljurand Hauke Graalmanni ja Annabella Jägerit 21-13, 21-14. Meeste paarismängus tegi koondise debüüdil hea mängu Karl Kert, kes kohtus maailma edetabelis 105. kohal oleva Alexander Rooversiga. Rooversi võidunumbrid jäid 21-13, 21-17. Ka teise üksikmängu võitsid sakslased, kui Luise Heim alistas Getter Saare 23-21, 21-9. Meeste paarismängus pidid Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner vastu võtma kaotuse Hauke Graalmannile ja Bjarne Geissilt 9-21, 20-22. Naiste paarismäng kujunes kolme geimiliseks, millest väljusid võitjatena Helina Rüütel ja Kati-Kreet Marran 21-14, 19-21, 21-17. Nende vastased olid Annabella Jäger ja Judith Petrikowski.

Eile, 25.aprillil toimus Saksamaal, Bensheimis Eesti ja Saksamaa koondiste vahelise sõpruskohtumise teine ring. Teine kohtumine õnnestus eestlastel enda kasuks pöörata ja võit saabus tulemusega 3-2.

Eesti eest astus esimeses mängus platsile segapaar Kristjan Kaljurand ja Helina Rüütel, kes alistasin Saksa esindajad Bjarne Geissi ja Judith Petrikowski kahes geimis tulemusega 21-17; 21-13. Teisena peeti naisüksikmängu kohtumine, kus Getter Saar pidi tunnistama Fabienne Deprezi paremust 6-21; 12-21. Kohtumise kolmas mäng oli meesüksikmäng. Eesti punkti eest võitles Karl Kert, kuid Saksa esindaja Kai Schäfer võitis kohtumise 8-21; 9-21. Naispaarismängus tõid Eestile võidupunkti Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel, kes kahes geimis alistasid Judith Petrikowski ja Annabella Jägeri tulemusega 21-12; 25-23. Meespaarismängus astusid Eestis eest võistlustulleKristjan Kaljurand ja Raul Käsner, kes alistasid pikas kolmegeimilises mängus Bjarne Geissi ja Hauke Graalmanni 28-26; 18-21; 21-19.