fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Muruturniiril said Murufondi stipendiumi Artur Ajupov ja Hans Kristjan Pilve

19.03.2019

Sel nädalavahetusel mängitud Koit Muru mälestusturniiril anti välja kaks stipendiumi noortele sportlastele, mille pälvisid Artur Ajupov ja Hans Kristjan Pilve. Stipendiumite eesmärk on aidata kaasa häid tulemusi näidanud noorte sportlaste karjäärile. Muruturniir toimus viiendat korda. Alates sellest aastast ühendasid Muruturniiri korraldusmeeskond ja Eesti Sulgpalliliit käed luues Murufondi.

Murufond toetab Muruturniiri stipendiumite välja andmist ja alates sügisest käivitub noorte tulevikulootuste toetusprogramm. Murufondi saab Muruturniiri stipendiumite ja noorte programmi jaoks annetusi teha aasta ringselt (EE312200221068565010, selgitus Murufond annetus, saaja Eesti Sulgpalliliit).

Aitäh kõigile V Muruturniiril osalejatele, Murufondi toetajatele ja Tallinna Sulgpalliklubile Muruturniiri hea korralduse eest!