fbpx

Kus mängida?

Kõik maakonnad
Harjumaa
Hiiumaa
Ida-Virumaa
Järvamaa
Jõgevamaa
Lääne-Virumaa
Läänemaa
Pärnumaa
Põlvamaa
Raplamaa
Saaremaa
Tartumaa
Valgamaa
Viljandimaa
Võrumaa

Warning: Undefined variable $html in /data01/virt84004/domeenid/www.badminton.ee/htdocs/wp-content/themes/sulka/functions.php on line 2026
White Stripe Element

Eesti Koolide Meistrivõistlustel võitjad Tartu Hansa Kool ja Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasium

02.03.2019

Tartus teistel Eesti Koolide Meistrivõistlustel tuli põhikoolide arvestuses võitjaks Tartu Hansa Kool koosseisus Emili Pärsim, Marta Emili Teller, Kadi Ilves, Tauri Kilk, Gregor Rämmal ja Mihkel Mart Liim. Gümnaasiumidest võitis Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasiumi võistkond, kus mängisid Kristel Kilk, Laura Liis Rämman, Alexander Raudsepp, Kermo Kenneth Kell, Henry Pihlik.

Individuaal arvestuses võitis esimeses tugevusklassis põhikooli osas Andra Mai Hoop Descartesi Koolist ja gümnaasiumi neidudest oli parim Karina Kapanen Tartu Tamme Gümnaasiumist. Teises tugevusklassis võitis põhikooli õpilastest Isabel Norman Nõo Põhikoolist. Gümnaasiumi osas oli teises tugevusklassis parim Kristel Kilk Kristjan Jaak Petersoni Gümnaasiumist.

Poiste üksikmängus oli põhikooli esimeses tugevusklassis võitja Tauri Kilk Tartu Hansa Koolist. Põhikooli teises tugevusklassis võitis Ken Talpas-Taltsepp Paikuse Põhikoolist. Gümnaasiumi noormeestest võitis tugevamas klassis Andreas Eskor Hugo Treffeneri Gümnaasiumist. Teises tugevusklassis võitis gümnaasiumi arvestuses Robert Suigusaar Tallinna Reaalkoolist.

Koolide meistrivõistluste tulemused siin.