Koit Muru mälestusturniir toetab noori sulgpallureid

16. märtsil toimub järjekorras viies Muruturniir, mida peetakse legendaarse sulgpallitreeneri Koit Muru mälestustuseks.

Turniirile on oodatud nii alles sulgpalliga algust tegevad mängijad kui võistlussportlased. Võisteldakse nii üksikmängus kui paarismängudes. Paarismängudes mängivad koos mees-, nais, kui segapaarid. Tutvu võistlusjuhendiga siin.

Muruturniiril osalemisega toetad noori sulgpallureid. Muruturniiril antakse välja Koit Muru noortestipendiumid. Stipendiumi fond koguneb osalustasudest ja Murufondi tehtud annetustest. Stipendiumile kandideerimise tingimustega saad tutvuda siin.

Murufondi, mis toetab noori andekaid sulgpallureid on võimalik toetada tehes annetuse Eesti Sulgpalliliidu kontole EE312200221068565010 (selgitus Murufond annetus).