Eesti sulgpalli koondis võidu kaugusel EM finaalturniirist

Prantsusmaal võistkondliku EM valikturniiril on Eesti võistkond jõudnud ühe võidu kaugusele EM finaalturniirile pääsust. Täna alistati kindlalt 5-0 Fääri saared. Kõik viis võitu said Eesti mängijad kahes geimis. Raul Must võitis Bartal Poulseni 21-19, 21-11. Naiste üksikmängus sai Kristin Kuuba kiire võidu Gunnva Jacobseni üle 21-6, 21-8. Ka paarismängude võidud kuulusid eestlastele. Naiste paarismängus tõid võidupunkti Helina Rüütel ja Kati-Kreet Marran ning meeste paarismängus Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner. Segapaari võidu võtsid Marran ja Käsner. Eile Slovakkia 4-1 võitnud Eesti koondis kohtub homme otsustavas alagrupi mängus võõrustaja Prantsusmaaga.

Alagrupis parima paigutusega Prantsusmaa alistas samuti Fääri saared 5-0 ja suure tõenäosusega saab täna õhtul peetavas kohtumises jagu Slovakkiast. Seega määraks veebruaris Taanis mängitavale finaalturniirile sõitja just Eesti ja Prantsusmaa homme peetav vastasseis. Finaalturniirile pääsevad kokku kaheksa riigi koondised.

Eesti ja Prantsusmaa kohtumise otseülekande link siin, kohtumise algus pühapäeval kell 14.00.