Raul Must võitles end Euroopa karikaetapil poolfinaali

Iirimaal sulgpalli Euroopa karikaetapil on Eesti esireket Raul Must jõudnud nelja parema sekka poolfinaali. Veerandfinaalis mängis Must taanlase Mads Cristopherseni vastu. Esimene geim kulges Musta juhtimisel algusest lõpuni. Teises geimis tõestas aga eestlane, et mäng pole kaotatud enne matšpalli. Must jäi teises geimis taha koguni 11-19, kuid suutis seejärel võtta järjest lausa kümme punkti ja võita kogu kohtumine 21-16, 21-19. “Mäng oli raske, aga suutsin mängida enda taseme välja ja võita. Vastane oli mulle tuttav ja tegemist oli tugeva Taani mängijaga. Teises geimis oli täna väga palju õnne ja tänu sellele võitsin kahe geimiga,” arvas Must peale mängu.

Poolfinaalis mängib Raul Must täna õhtul turniiril kolmanda asetusega sakslase Lars Schaenzleri vastu.

Poolfinaali saab jälgida otseülekandes siit. Poolfinaalide algus Eesti aja järgi kell 19.00.