Eesti naissulgpallurid Norwegian Internationalil veerandfinaalis

Norras, Sandefjordis toimuval Euroopa karikaetapil Norwegian International 2018 on Eesti mängijad Kristin Kuuba, Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel jõudnud veerandfinaalidesse.

Eesti parim naissulgpallur Kristin Kuuba alistas üksikmängus Emilie Hamangi Norrast ja Vytaute Fomkinaite Leedust, võites mõlemaid kahes geimis. Veerandfinaalis kohtub kolmandana paigutatud Kristin Ungari mängija Laura Sarosiga, kes maailma edetabelis asub Kristinist 87 kohta tagapool.

Naispaarismängus jõudsid veerandfinaali Kati-Kreet Marran ja Helina Rüütel. Esimeses ringis alistati kolmes geimis Taani ja teises ringis Inglismaa naispaar kahe geimiga. Veerandfinaalis kohtuvad Kati-Kreet ja Helina neljandana paigutatud Taani paariga Emilie Furbo ja Trine Villadsen. Samuti jõudis veerandfinaali Virge Pesti koos norralanna Thea Kristine Johanseniga. Teises ringis alistati Norra paar kahes geimis. Virge ja Thea Kristine kohtuvad veerandfinaalis Taani paariga Frederikke Lund ja Signe Schulz, kes teises ringis alistasid teise paigutusega Leedu paari.

Vaata tulemusi siit.