Eestlased Belgian Internationalil

Eile algas Euroopa karikaetapp Belgian International 2018.

Naisüksikmängu põhitabeli esimeses ringis suutis raskes ja tasavägises mängus võtta võidu Kristin Kuuba, kes alistas Slovakkia esindajanna Martina Repiska. 51 minutit kestnud mängus võitis Kuuba kohtumise tulemusega 21-16; 16-21 ja 21-18. Täna õhtul, Eesti aja järgi kell 18:55 mängib  Kuuba pääsuks veerandfinaali turniiri 2. asetusega kanadalanna Rachel Honderichi (BWF 43) vastu.  Kati-Kreet Marran ja Getter Saar esimesest ringist edasi ei pääsenud.

Kristin Kuuba ja Helina Rüütel mängivad oma põhitabeli esimese ringi kohtumise prantslaste Vimala Heriau – Margot Lambert’i vastu. Kohtumine mängitakse orienteeruvalt tunni aja pärast ning otseülekannet on võimalik jälgida siit!

Vaata kõiki tabeleid siit!