Artur Ajupov ja Catlyn Kruus võitsid Poolas karikaetapi

Sel nädalavahetusel toimus Poolas, Lubinis U17 vanuseklassi Euroopa karikaetapp, kus eestlased võitsid kaks kuldmedalit.

Meesüksikmängus tegi suurepärase tulemuse Artur Ajupov, kes võitis turniirilt kuldmedali. Finaalis võitis Ajupov kindlalt Saksamaa esindajat Kian-Yu OEI 21-14 ja 21-13, kes kolmadas ringis lülitas välja klubikaaslase Tauri Kilki. Catlyn Kruus jõudis läbi tugevate mängude finaali, kus kohtus turniiri 4. asetusega tšehhitari Katerina Mikelovaga. Kolmegeimilisest heitlusest väljus võitjana Kruus, kes võitis kuldmedali 21-12; 9-21; 21-18.

Suurepärase tulemuse tegid ka Catlyn Kruus ja Ramona Üprus naispaarismängus, kui saavutasid teise koha. Finaalis mindi vastamisi taaskord Tšehhi paari Katerina Mikelova – Nela Nemcovaga, kelle paremust neiud pidi tunnistama 20-22; 21-8; 21-17.

Vaata kõiki tulemusi siit!