Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran Ukrainas poodiumil

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Harkivis jõudsid naiste paarismängus finaali Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran. Kuuba ja Marran said veerandfinaalis võidu tugeva Ukraina paari, võistlustel teisena asetatud, Maria Ulitina ja Natalya Voytsekhi üle 21-16, 21-16. Poolfinaalis ootas ees vastasseis India paari Simran Singhi ja Ritika Thakeriga, kelle eestlased suutsid alistada 21-12; 21-14. Finaalis ootas naisi ees turniiri 1. asetusega Rootsi paar Amanda Hogstrom – Clara Nistad. Marran ja Kuuba sel korral rootslastele vastu ei saanud ning lõpetasid turniiri teise kohaga.

Veerandfinaali jõudsid eestlastest veel segapaarismängus Helina Rüütel ja Marcus Lõo, kes pidid tunnistama kolmanda paigutusega Tšehhi paari Alzbeta Basova ja Jakub Bitman paremust 10-21, 17-21.

Naiste üksikmängus lõppes Eesti esireketi Kristin Kuuba teekond seekord teises ringis ja 17. kohaga. Viienda paigutusega Kuuba jäi alla maailma edetabelis 123. kohal olevale, aga paar aastat tagasi edetabelis esisaja hulka kuulunud, Lianne Tanile Belgiast 17-21, 10-21.

Vaata kõiki tulemusi siit!