Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran Ukrainas poolfinaalis

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Harkivis jõudsid naiste paarismängus poolfinaali Kristin Kuuba ja Kati-Kreet Marran. Kristin ja Kati-Kreet said veerandfinaalis võidu tugeva Ukraina paari, võistlustel teisena asetatud, Maria Ulitina ja Natalya Voytsekhi üle 21-16, 21-16. Poolfinaalis ootab ees vastasseis India paari Simran Singhi ja Ritika Thakeriga.

Veerandfinaali jõudsid eestlastest veel segapaarismängus Helina Rüütel ja Marcus Lõo, kes pidi seal tunnistama kolmanda paigutusega Tšehhi paari Alzbeta Basova ja Jakub Bitman paremust 10-21, 17-21.

Naiste üksikmängus lõppes Kristin Kuuba teekond seekord teises ringis ja 17. kohaga. Viienda paigutusega Kristin jäi alla maailma edetabelis 123. kohal olevale, aga paar aastat tagasi edetabelis esisaja hulka kuulunud, Lianne Tanile Belgiast 17-21, 10-21.

Poolfinaalid algavad laupäeval kell 16.00, mänge saab vaadata otseülekandes siit.